Looking For Anything Specific?

Γιατρασ Σπυροσ Στιχουργοσ - Έφυγε από την ζωή ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς | fthis.gr : Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι ο σπύρος γιατράς, ο στιχουργός που έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες τραγουδιστές.

Γιατρασ Σπυροσ Στιχουργοσ - Έφυγε από την ζωή ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς | fthis.gr : Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι ο σπύρος γιατράς, ο στιχουργός που έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες τραγουδιστές.. Που για χρόνια συναντώ (στις κασέτες αν και το μαγαζί έκλεινε ύστερα από πέντε λεπτά, για την επόμενη μισή ώρα ο σπύρος γιατράς μας. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Ο σπύρος γιατράς ήταν οπτικός και στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Γεννήθηκε στον άγιο αρτέμιο (γούβα) του παγκρατίου στις 23 ιουνίου 1928. Ο στιχουργός κώστας γιατράς έφυγε από την ζωή μετά από πρόσφατη ασθένεια.

Αιμα μου δημητρησ χιονασ στιχοι σπυροσ γιατρασ μουσικη αντυπασ. Ο σπύρος γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη. Ο σπύρος γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη, της πίτσας. Που για χρόνια συναντώ (στις κασέτες αν και το μαγαζί έκλεινε ύστερα από πέντε λεπτά, για την επόμενη μισή ώρα ο σπύρος γιατράς μας. «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» και άλλα διαμάντια.

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ "Ε"
ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ "Ε" from epikoinonia.info
Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Ο σπύρος γιατράς ήταν στιχουργός μεγάλων επιτυχιών γνωστών ερμηνευτών, όπως ο στράτος διονυσίου, ο τόλης βοσκόπουλος και πολλοί άλλοι. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Αρχική iygeia πρόσωπα σπύρος γιατράς οπτικός και στιχουργός «ενασ ανθρωποσ και …κατι!» είπε ο. Γιάννης πάριος, στράτος διονυσίου, μαρινέλλα, τόλης βοσκόπουλος, βασίλης καρράς, δούκισσα, γιάννης πλούταρχος. Ο στιχουργός κώστας γιατράς έφυγε από την ζωή μετά από πρόσφατη ασθένεια. Πάνος μιχαλόπουλοςέβαλε ο διαβολάκοςτην ουρά του πάλικαι σου πήρε τα μυαλά σουμες' απ'. Ο σπύρος γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη.

O σπύρος γιατράς ήταν ο άνθρωπος πίσω από τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη.

Πάνος μιχαλόπουλοςέβαλε ο διαβολάκοςτην ουρά του πάλικαι σου πήρε τα μυαλά σουμες' απ'. Ο σπύρος γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη, της πίτσας. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός σπύρος γιατράς, δημιουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών που είχαν τραγουδήσει μεταξύ άλλων, ο στράτος διονυσίου, ο τόλης βοσκόπουλος, ο γιάννης πάριος. O σπύρος γιατράς ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών ο σπύρος γιατράς εκτός από στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών ήταν και οπτικός. Ο σπυροσ γιατρασ γεννηθηκε στην αθηνα.δε μεγαλωσε εμεινε παντα παιδι και τοξο concert tour. «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» και άλλα διαμάντια. Πέθανε ο στιχουργός σπύρος γιατράς. Ο σπύρος γιατράς ήταν οπτικός και στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Σε ηλικία 13 ετών έχασε σε ατύχημα το αριστερό του χέρι. O σπύρος γιατράς ήταν ο άνθρωπος πίσω από τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη. Ο στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, ο σπύρος γιατράς πέθανε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πέθανε ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών σπύρος γιατράς.

Πέθανε ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών σπύρος γιατράς. Ο σπύρος γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη. Ο σπύρος γιατράς ήταν οπτικός και στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Ο σπύρος γιατράς ήταν ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη, της πίτσας. Πέθανε ο στιχουργός, σπύρος γιατράς.

Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς, στιχουργός των μεγάλων λαϊκών ...
Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς, στιχουργός των μεγάλων λαϊκών ... from www.voria.gr
«της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» και άλλα διαμάντια. Ο σπύρος γιατράς ήταν στιχουργός μεγάλων επιτυχιών γνωστών ερμηνευτών, όπως ο στράτος διονυσίου, ο τόλης βοσκόπουλος και πολλοί άλλοι. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Ο στιχουργός κώστας γιατράς έφυγε από την ζωή μετά από πρόσφατη ασθένεια. Ο σπύρος γιατράς είχε γράψει τραγούδια που ερμήνευσαν οι: Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Αρχική iygeia πρόσωπα σπύρος γιατράς οπτικός και στιχουργός «ενασ ανθρωποσ και …κατι!» είπε ο. Αγαπημένε σπύρο γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό… δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του.

Αγαπημένε σπύρο γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό… δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του.

Ο σπύρος γιατράς έγραψε στίχους για κάποιες από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, από τον στράτο διονυσίου, τον τόλη βοσκόπουλο, τη μαρινέλλα. Ένας από τους πιο σημαντικούς στιχουργούς του λαϊκού ο σπύρος γιατράς είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της αθήνας, όπως τους. Γιάννης πάριος, στράτος διονυσίου, μαρινέλλα, τόλης βοσκόπουλος, βασίλης καρράς, δούκισσα, γιάννης πλούταρχος. Ο σπυροσ γιατρασ γεννηθηκε στην αθηνα.δε μεγαλωσε εμεινε παντα παιδι και τοξο concert tour. Αλέκος χρυσοβέργης & ειρήνη χρυσοβέργη. Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι ο σπύρος γιατράς, ο στιχουργός που έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες τραγουδιστές. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Αιμα μου δημητρησ χιονασ στιχοι σπυροσ γιατρασ μουσικη αντυπασ. Ο σπύρος γιατράς ήταν οπτικός και στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Ο στιχουργός κώστας γιατράς έφυγε από την ζωή μετά από πρόσφατη ασθένεια. Σε ηλικία 13 ετών έχασε σε ατύχημα το αριστερό του χέρι. «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» και άλλα διαμάντια. O σπύρος γιατράς ήταν ο άνθρωπος πίσω από τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη.

Ο στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, ο σπύρος γιατράς πέθανε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πάνος μιχαλόπουλοςέβαλε ο διαβολάκοςτην ουρά του πάλικαι σου πήρε τα μυαλά σουμες' απ'. Αγαπημένε σπύρο γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό… δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του. Ο σπύρος γιατράς έγραψε στίχους για κάποιες από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, από τον στράτο διονυσίου, τον τόλη βοσκόπουλο, τη μαρινέλλα. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική.

Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς, στιχουργός των μεγάλων λαϊκών ...
Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς, στιχουργός των μεγάλων λαϊκών ... from www.voria.gr
Ο στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, ο σπύρος γιατράς πέθανε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Γεννήθηκε στον άγιο αρτέμιο (γούβα) του παγκρατίου στις 23 ιουνίου 1928. Ο σπύρος γιατράς ήταν οπτικός και στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. Έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι ο σπύρος γιατράς, ο στιχουργός που έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες τραγουδιστές. Ο σπύρος γιατράς έγραψε στίχους για κάποιες από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, από τον στράτο διονυσίου, τον τόλη βοσκόπουλο, τη μαρινέλλα. Δημιουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών των στράτου διονυσίου, τόλη βοσκόπουλου, γιάννη πάριου, θέμη αδαμαντίδη. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Αλέκος χρυσοβέργης & ειρήνη χρυσοβέργη.

Αιμα μου δημητρησ χιονασ στιχοι σπυροσ γιατρασ μουσικη αντυπασ.

Γεννήθηκε στον άγιο αρτέμιο (γούβα) του παγκρατίου στις 23 ιουνίου 1928. Που για χρόνια συναντώ (στις κασέτες αν και το μαγαζί έκλεινε ύστερα από πέντε λεπτά, για την επόμενη μισή ώρα ο σπύρος γιατράς μας. Ένας από τους πιο σημαντικούς στιχουργούς του λαϊκού ο σπύρος γιατράς είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της αθήνας, όπως τους. Αιμα μου δημητρησ χιονασ στιχοι σπυροσ γιατρασ μουσικη αντυπασ. Σε ηλικία 13 ετών έχασε σε ατύχημα το αριστερό του χέρι. «της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» και άλλα διαμάντια. Ο σπύρος γιατράς έγραψε στίχους για κάποιες από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, από τον στράτο διονυσίου, τον τόλη βοσκόπουλο, τη μαρινέλλα. Γιάννης πάριος, στράτος διονυσίου, μαρινέλλα, τόλης βοσκόπουλος, βασίλης καρράς, δούκισσα, γιάννης πλούταρχος. Ο στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, ο σπύρος γιατράς πέθανε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο σπύρος γιατράς ήταν στιχουργός μεγάλων επιτυχιών γνωστών ερμηνευτών, όπως ο στράτος διονυσίου, ο τόλης βοσκόπουλος και πολλοί άλλοι. Μεγάλωσε φτωχός και η οικογένειά του μετανάστευσε για πολλά χρόνια στην νότιο αφρική. Αγαπημένε σπύρο γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό… δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του. Αλέκος χρυσοβέργης & ειρήνη χρυσοβέργη.

O σπύρος γιατράς ήταν ο άνθρωπος πίσω από τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως του στράτου διονυσίου, του τόλη βοσκόπουλου, του γιάννη πάριου, του θέμη αδαμαντίδη, του σταμάτη γονίδη γιατρασ σπυροσ. Είχε συνεργαστεί με τους στράτο διονυσίου, τόλη βοσκόπουλο, γιάννη πάριο, θέμη αδαμαντίδη.

Posting Komentar

0 Komentar